Απ. Χαραλαμπίδης: “μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση”

0
14

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον ΑΟ Τρίκαλα, ο προπονητής της Τρικαλινής ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε τα εξής:

“Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ιεράπετρας για το πρόσωπό μου. Ήταν συγκινητικοί η φιλοξενία τους και η υποδοχή τους, τους έχω στην καρδιά μου (ο Χαραλαμπίδης στο παρελθόν διετέλεσε προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας). Μια ακόμη ομάδα που εκτίμησε τον χαρακτήρα μου πάνω απ΄ όλα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
Στο αγωνιστικό μέρος, ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό, ξέραμε ότι η Ιεράπετρα έπαιζε τα τελευταία της χαρτιά, ένα παιχνίδι με πάθος και σίγουρα δεν θα παιζόταν και καλό ποδόσφαιρο. Και οι δύο ομάδες ¨καιγόταν» για βαθμούς γιατί και εμείς στα τελευταία παιχνίδια ενώ παίζαμε καλό ποδόσφαιρο δεν παίρναμε βαθμούς κάτι που δικαιούμασταν και ήμασταν πικραμένοι.

Βάλαμε πείσμα ώστε σήμερα να έχουμε αποτέλεσμα και να ξεκολήσουμε. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό , συν ότι κρατάμε την Ιεράπετρα χαμηλά. Είναι ένα συν για μας, τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους, για το πάθος και την δουλειά που έκαναν σε αυτό το παιχνίδι.
Τελείωσε ο πρώτος γύρος. Θεωρώ ότι μας αδικεί η βαθμολογική θέση γιατί σε παιχνίδια όπως με την Ξάνθη και με τον Καραϊσκάκη αλλά και με τον Διαγόρα δικαιούμασταν βαθμούς και δεν πήραμε .

Βάση απόδοσης από αυτά τα παιχνίδια, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.
Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο με συνεχόμενα παιχνίδια, Κυριοακή , Τετάρτη, Κυριακή, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά όπως είπα η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια και δικαιούμαστε κάτι παραπάνω.

Αν εξαιρέσω τον αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν μπορώ να δω άλλο παιχνίδι που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς, να αισθανόμαστε πιο άνετοι για να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες και στα άλλα νέα παιδιά να πάρουν χρόνο. Δεν είναι εύκολο , σήμερα είδατε βάλαμε παιδιά μέσα που δεν έχουν παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αυτό θέλει υπομονή.

Δεν έχουμε μαγικά ραβδιά, από την μια μέρα στην άλλη η ομάδα να γίνει υπερομάδα. Χρειάζεται πολύ υπομονή. Είμαστε σε καλό δρόμο, τα παιδιά αυτά ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλουμε και η ομάδα πιστεύω ότι θα είναι καλά και στην δεύτερο γύρο. Και θα δείτε ένα χτίσιμο διαφορετικό και πολύ καλό από τη νέα χρονιά.
Την Τετάρτη ξεκινά ο δεύτερος γύρος με την Παναχαϊκή ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Εμείς αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αυτό το αποδείξαμε με όλους τους αντιπάλους μας.”

ΠΗΓΗ: sportrikala.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here