ΑΣ Μετέωρα: ανακοίνωση για την μη έναρξη της Γ’ Εθνικής

0
106

ΑΣ Μετέωρα

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία

Ο ΑΣ Μετέωρα μετά την  απόφαση της κυβέρνησης να μην  ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League και της Γ’ Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τα εξής:

Όπως έχει αναφερθεί και σε άλλες ανακοινώσεις σκοπός σας πλέον δεν είναι να προστατεύετε τον κόσμο, σκοπός είναι να τον υποτάξετε και να τον υποδουλώσετε και αυτό είναι ξεκάθαρο με τα μέτρα που παίρνετε. Αλήθεια πείτε, στο γήπεδο, στο εστιατόριο, στην καφετέρια κολάς και στα ΜΜΜ που όλοι είναι σαν σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλον δεν κολάς; Κύριε Χαρδαλιά που λέτε ότι ο αθλητισμός είναι πηγή μετάδοσής του ιού τι όνειρο είδατε; Παιχνίδι είναι το τζόκερ και το λοττο που μπορεί ο κόσμος από την Δευτέρα να τα απολαύσει (αν είναι δυνατόν) και όχι οι ζωές των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους σε όλο τον κόσμο.

Οι αποφάσεις που παίρνονται πρέπει να είναι ίδιες για όλους και όχι να τηρούνται δυο μέτρα και δυο σταθμά! Οι μικρές κατηγορίες είναι κατηγορίες που δίνουν σε πολλούς ανθρώπους δουλειά και πρέπει να μην αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός κατώτερου θεού!

Υ.Γ.

– Αφού η μάσκα προστατεύει γιατί  δύο μέτρα απόσταση;

– Αφού η απόσταση προστατεύει τότε γιατί μάσκα;

– Αφού μάσκα και απόσταση μας προστατεύουν, τότε γιατί καραντίνα;

– Αφού μάσκα, απόσταση και καραντίνα προστατεύουν, τότε γιατί εμβόλιο;

– Αφού το εμβόλιο είναι ακίνδυνο τότε γιατί οι δημιουργοί του “δεν φέρουν ευθύνη;”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here