ΑΣ Μετέωρα: η ΑΕΤ Κηπακίου ο επόμενος αντίπαλος

0
53

Η επόμενη αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία είναι η 7η κατά την οποία τα Μετέωρα θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΤ Κηπακίου στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Τα Μετέωρα μετά τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Πορταϊκό άνοιξαν την διαφορά από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας στους 4 βαθμούς και στόχος τους πλέον είναι αυτή την διαφορά είτε να την διατηρήσουν είτε να την μεγαλώσουν κι άλλο.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα και να σημειώσουν άλλη μία νίκη.

Αυτό θα είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι τους καθώς στα προηγούμενα έφεραν 1-1 με την Αγία Μονή και νίκησαν 2-1 το Βαλτινό. Βέβαια υπάρχει ως εντός έδρας ματς κι αυτό με τους Παραληθαίους που δεν έγινε πρακτικά ποτέ.

Η ΑΕΤ Κηπακίου από την άλλη πλευρά με 4 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας ενώ έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Πορταϊκό που έχει αναβληθεί δύο φορές ως τώρα.

Η ΑΕΤ Κηπακίου προέρχεται από τη νίκη που πέτυχε απέναντι στο Μικρό Κεφαλόβρυσο με 2-1 κι απέναντι στα Μετέωρα θα προσπαθήσει να σταθεί όσο καλύτερα μπορέσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here