ΑΣ Μετέωρα: η επιστροφή του Σταύρου Αλμπάνη

0
45

ΑΣ Μετέωρα

Ανακοίνωση

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Σταύρου Αλμπάνη, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία, αγωνίστηκε στο εξωτερικό, αλλά και σε άλλες ομάδες και φέτος εντάχθηκε και πάλι στην ομάδα μέσα από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αναδείχθηκε.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα (συνοπτικά)

Ο Σταύρος Αλμπάνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε η Ακαδημία των Μετεώρων και δεν έκανε την καριέρα που διακρίνονταν μπροστά του κυρίως λόγω τραυματισμών. Με τέρματα του Σταύρου Αλμπάνη τα Μετέωρα είχαν κατακτήσει το προπαιδικό πρωτάθλημα το 2007, ενώ με τέρματα δικά του και πάλι είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό σε τουρνουά στην Λάρισα το 2006.

Έχει και κάποια ρεκόρ με την ομάδα των Μετεώρων. Έχει αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα σε φιλική συνάντηση σε ηλικία 12 ετών (σε τέτοια ηλικία δεν μπορεί κανείς να συμμετέχει σε ανδρική ομάδα) και ίσως είναι ο νεαρότερος σκόρερ σε επίσημο παιχνίδι καθώς είχε σκοράρει σε ηλικία 14 ετών και κάτι μηνών σε αγώνα κυπέλλου με το Φλαμούλι όπου τα Μετέωρα είχαν κερδίσει 3-1.

Μετά τα Μετέωρα μεταγράφηκε στην Ξάνθη όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Κ19, από εκεί και πέρα για ένα διάστημα ήταν στην Βέρντερ Βρέμης, στην Δήμητρα/Απόλλων, στον Απόλλων Αθηνών, στην Κηφισιά, στην Κρύα Βρύση, ενώ ήταν ξανά στα Μετέωρα όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα το 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here