ΑΣ Μετέωρα: νέο ξεκίνημα με πολλές αλλαγές, το νέο ρόστερ

0
181

Τα Μετέωρα μπαίνουν στην μάχη του πρωταθλήματος και πάλι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας από αύριο. Ουσιαστικά πρόκειται για μία δεύτερη πρεμιέρα μέσα στην ίδια χρονιά σ’ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα αφού θα είναι ενός γύρου.

Ενώ και η εποχή στην οποία ξεκινάει θα ήταν η εποχή στην οποία θα τελείωνε, άλλωστε τον Οκτώβριο είχε προβλεφθεί ότι το πρωτάθλημα θα τελείωσε στις 25 Απριλίου.

Τα Μετέωρα θα έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατ’ αρχήν έχει αλλάξει όλο το τεχνικό τημ. Να θυμίσουμε ότι ήδη είχε παραιτηθεί μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής ο προπονητής με τον οποίο είχαν ξεκινήσει τα Μετέωρα, Νίκος Μανούρας, ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος επέστρεψε στην πατρίδα του και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χάρης Μινόγιαννης.

Νέος προπονητής στα Μετέωρα είναι ήδη ο Γιώργος Ράτζας με συνεργάτες του τον Χρήστο Αυγέρο και τον Σοφοκλή Βουλόγκα ο οποίος θα έχει την ευθύνη της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Σε σχέση με το ρόστερ της ομάδας που είχε ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησαν οι Μιχάλης Ζαρόπουλος και Αποστόλης Τεντολούρης.

Στις χειμερινές μεταγραφές αποκτήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Στέλιος Τσιαντούλας από Καστράκι, Κώστας Μπαλτάς από Δήμητρα/Απ., Αλέξανδρος Αλμπάνης από Φήκη, Γιάννης Σακελλαρίδης από Κρύα Βρύση, Ανδρέας Βλαχάβας από Κρύα Βρύση, Φώτης Νάκος από Γραμμοχώρια Καστοριάς, Θωμάς Γερεντές από Δήμητρα/Απ., Θανάσης Γιαννακόπουλος από Απόλλων Δοκιμίου Αιτ/νίας.

Έτσι η νέα διαμόρφωση του ρόστερ των Μετεώρων έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ανδρέας Βλαχάβας, Θέμης Γκουλιώνης, Σωτήρης Κατσίκας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κώστας Ρόμπος, Στέλιος Τσιαντούλας, Μιχάλης Μυλερός, Γιώργος Μερτσιώτης, Κώστας Καταρέλος, Ανδρέας Γεωργάκης, Βαγγέλης Κωστής, Γιώργος Γκόβαρης, Βάιος Μαλάκος, Κώστας Τσιγαρίδας, Θανάσης Γιαννακόπουλος

ΜΕΣΟΙ: Αλέξανδρος Ψύρρας, Βασίλης Αλμπάνης, Γιώργος Φωτίκας, Παναγιώτης Παπαευθυμίου, Παναγιώτης Πολυζόπουλος, Νίκος Σαμούτης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Βασίλης Τσιάμης, Θωμάς Γερεντές, Γιάννης Σακελλαρίδης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κώστας Μπαλτάς, Αλέξανδρος Αλμπάνης, Χρήστος Παπαευθυμίου, Δημήτρης Νούλας, Φώτης Νάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here