ΑΣ Μετέωρα: ξεκίνησε η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

0
71

Αν δεν αλλάξει κάτι την ερχόμενη Κυριακή θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στους περισσότερους ομίλους καθώς κάποιοι θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Εννοούμε στους ομίλους που προστέθηκαν ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς κάτι που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα τουλάχιστον στην αρχή θα είναι διαφορετικό εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και αν δεν αλλάξει κάτι θα ξεκινήσει χωρίς φιλάθλους αν και το σωστό θα ήταν να επιτρέπονταν ένας αριθμός, έτσι κι αλλιώς τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και μεγάλη είναι και ο κόσμος δεν είναι τέτοιος για να δημιουργείται συνωστισμός.

Τα Μετέωρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν σε εντός έδρας παιχνίδι τον ΑΟ Σελλάνων. Μάλιστα μ’ αυτή την ομάδα θα αγωνίζονταν και στο περσινό πρωτάθλημα κατά την στιγμή που σταμάτησε λόγω του κορωνοϊού. Μόνο που εκείνο το παιχνίδι θα διεξάγονταν εκτός έδρας.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα στα Μετέωρα με το τεχνικό τημ της ομάδας να κάνει ήδη τα σχέδιά του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα Μετέωρα απέναντι στην Καρίτσα δεν έκαναν καλή εμφάνιση και σίγουρα στο πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις, και εδικά στην έδρα τους θα πρέπει να χτυπήσουν όλα τα παιχνίδια, ακόμα και με τις λεγόμενες καλές ομάδες, αν και στην κατηγορία αυτή καμία ομάδα δεν πρέπει να θεωρείται ότι δεν είναι καλή. Άρα η αγωνιστική τους εικόνα θα πρέπει να είναι πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Η αρχή πάντα είναι το ήμισυ του παντός και καλό είναι τα Μετέωρα την Κυριακή να κάνουν πρεμιέρα με το δεξί και να ξεκινήσουν την νέα τους πολύ δύσκολη προσπάθεια μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Απέναντί τους θα βρούνε μία έμπειρη ομάδα καθώς για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού άλλαξε διοίκηση και προπονητή, ενώ άλλαξε κι αρκετούς από τους παίκτες που είχε στο περσινό της ρόστερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here