ΑΣ Μετέωρα: προβληματισμός για την διακοπή του πρωταθλήματος

0
86

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έφερε και το τέλος της συνεργασίας των Μετεώρων με τον προπονητή Νίκο Μανούρα. Ένα τέλος που είχε αρχίσει να διακρίνεται εδώ και λίγο καιρό.

Μάλιστα την επόμενη του αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και την ήττα με 1-0 ο τέως προπονητής των Μετεώρων είχε πει στα μέλη της διοίκησης πως ήταν διατεθειμένος να αποχωρήσει αν δεν ήταν ευχαριστημένοι από την δουλειά του και τα αποτελέσματα.

Κάτι που τελικά έγινε μετά από δύο εβδομάδες για τους λόγους τους οποίους αναλύσαμε σε σχετικό ρεπορτάζ χθες.

Γεγονός είναι πως τα Μετέωρα ύστερα από 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετράνε τρεις ήττες με 1-0 και είναι μία από τις ομάδες χωρίς κανέναν βαθμό.

Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι πρώιμο να αναφερθούμε σε προπονητολογία από την στιγμή που κανείς δεν ξέρει πότε και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά. Άλλωστε όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες έχουν μπει σε καθεστώς lockdown όπως πέρυσι τον Μάρτιο κι έπειτα.

Το αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα αυτό θα φανεί ανάλογα την πορεία που θα έχουν τα κρούσματα τόσο στο νομό τρικάλων όσο και σε όλη την επικράτεια αφού το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική είναι ουσιαστικά πανελλήνιο.

Από εκεί και πέρα επικρατεί προβληματισμός καθώς η λειτουργία της ομάδας σταματά και φυσικά η επόμενη ημέρα δεν ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα είναι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here