ΑΣ Μετέωρα: προπόνηση με Αφρικανικό άρωμα

0
342

Τα Μετέωρα συνεχίζουν την προετοιμασία τους περιμένοντας πάντα την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με την σημερινή προπόνηση να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Το sportskalampaka ήταν εκεί, την παρακολούθησε κι έχει τις λεπτομέρειες.

Στη σημερινή προπόνηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα περίμενε και μια έκπληξη όλους, καθώς πήραν μέρος και δύο ποδοσφαιριστές από το Καμερούν οι οποίοι βρίσκονται αυτό το διάστημα στην χώρα μας.

Τόσο το τεχνικό τιμ όσο και οι ποδοσφαιριστές των Μετεώρων τους υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και κατά κάποιο τρόπο τους φιλοξένησαν.

Από εκεί και πέρα η σημερινή προπόνηση ήταν αρκετά μεγάλη σε διάρκεια με τον Χρήστο Αυγέρο να έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που είχε περισσότερο μπάλα στις ασκήσεις, ενώ έγινε και εκπαιδευτικό δίτερμα.

Να σημειώσουμε ότι αν δεν αλλάξει κάτι και το πρωτάθλημα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο τα Μετέωρα θα ξεκινήσουν τη νέα προσπάθειά τους από την Λυγαριά όπου θ’ αντιμετωπίσουν τον τοπικό Απόλλωνα.

Προπονητής στην ομάδα της Λυγαριάς είναι ο Νίκος Κακούσιος ο οποίος είχε αγωνιστεί σε μικρή ηλικία στα Μετέωρα, ενώ ως προπονητής της Ασπροκκλησιάς την είχε οδηγήσει στην Α’ Ερασιτεχνική.

Τα Μετέωρα από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τη νέα τους περιπέτεια στο χώρο της Α’ Ερασιτεχνικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here