Αφιέρωμα στο γήπεδο της ΑΕΚ από Αγγλική εφημερίδα

0
17

Ένα τρομακτικό καζάνι ήχου θα δημιουργεί, στις ευρωπαϊκές βραδιές, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως υπογραμμίζει αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει τα νέα γήπεδα, σε όλο τον κόσμο, και η Αγιά Σοφιά βρίσκεται μέσα σε αυτά. Μάλιστα, γίνεται ξεχωριστή αναφορά στην ακουστική που θα έχει το νέο “σπίτι” της Ένωσης.

Αρχικά, στο αφιέρωμα, σημειώνεται το εξής: “Το μοντέρνο ποδόσφαιρο απαιτεί εντυπωσιακά στάδια. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει την Άρσεναλ, την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ να μετακινούνται σε νέα γήπεδα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες που απέτυχαν στα σχέδια τους για την δημιουργία νέων γηπέδων”.

Για την Αγιά Σοφιά, αναφέρονται τα παρακάτω: “Η ΑΕΚ απομακρύνθηκε από το σπίτι της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η μεγάλη ιδέα της δημιουργίας ενός νέου γηπέδου μπήκε μπροστά. Μια φανταστική νέα αρένα που θα παρέχει στην ΑΕΚ μια έδρα που θα δημιουργούσε ένα τρομακτικό καζάνι ήχου στις ευρωπαϊκές βραδιές”.

Η αλήθεια ειναι βέβαια πως ο δημοσιογράφος της Αγγλικής εφημερίδας εκφράζει τον θαυμασμό του για τον… θόρυβο των ΑΕΚτζηδων σε λαθος θέμα. Ειναι ενα αφιέρωμα της εφημερίδας σε γηπεδα που δεν έγιναν ποτε! Σε ενάμιση χρόνο όμως η Αγία Σοφια θα ειναι έτοιμη. Και θα ειναι εκει κι ο… θόρυβος της. Μαλιστα έχουμε ήδη στείλει mail στη SUN να αφαιρέσει το γήπεδο της ΑΕΚ απο το εν λόγω αφιέρωμα.

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here