Αύριο ξεκινά ο Τσιτσιπάς στο Vienna Open

0
22

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση για πρώτη φορά μετά από τον ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας που δείχνει κατά μεγάλο ποσοστό να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο απαιτητικό Vienna Open απέναντι στον επικίνδυνο Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ την Τετάρτη (17:00, Cosmote Sport 6) και θα είναι το δεύτερο της ημέρας μετά από αυτό του Μεντβέντεφ με τον Γιουγκ που θα αρχίσει στις 15:00.

Ο νικητής του αγώνα του Τσιτσιπά με τον Στρουφ θα παίξει την Πέμπτη στους “16” με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι ο Λέναρντ Στρουφ. Στις “μάχες” του με τον Στέφανο Τσιτσιπά που είναι 4 έχει 2 νίκες και 2 ήττες.

Ο 30χρονος Γερμανός τενίστας που είναι στο Νο34 έχει κερδίσει τον Έλληνα στο Cincinnati Masters αλλά και στο Barcelona Open και στις δυο φορές με 2-1.

Από την άλλη το Νο5 της παγκόσμιας κέρδισε τον Στρουφ με ανατροπή με 4-6, 6-4, 6-4 στον προημιτελικό στο Ντουμπάι αλλά και με 2-0 σετ στην Σόφια το 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here