Αύριο το ντέρμπι ανάμεσα στη Θεόπετρα και την Βασιλική

0
126

Πριν από μερικά χρόνια η Θεόπετρα και η Βασιλική μάχονταν για να ξεφύγουν από την Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία με την Θεόπετρα να τα καταφέρνει σε πρώτη φάση και μετά να ακολουθεί η Βασιλική.

Την Κυριακή οι δύο ομάδες ως πρώτες στον β’ όμιλο θα δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν για να ανεβούν στην Α’ Ερασιτεχνική. Η Βασιλική για να επιστρέψει ύστερα από αρκετά χρόνια και η Θεόπετρα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν ακόμη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά πάντα σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν και απρόβλεπτες απώλειες. Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουν και οι δύο να φτάσουν στη νίκη ώστε να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στην υπόθεση της ανόδου, βέβαια και για λόγους γοήτρου θέλουν τη νίκη, αλλά στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και κάθε βαθμός που χάνεται είναι δυσεύρετος.

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν αρκετά καλούς παίκτες κι ανάλογα σε τι μέρα θα βρεθούν κάπως έτσι θα κριθεί και το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες δεν κέρδισαν το μεταξύ τους παιχνίδι καθώς είχε τελειώσει ισόπαλο στον πρώτο γύρο, δεν κέρδισαν το Γενέσι εκτός έδρας φέρνοντας και οι δύο ισοπαλία, ενώ η Βασιλική ηττήθηκε στο Βαλτινό και η Θεόπετρα στην Τζούρτζια. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν δώσει τα έχουν κερδίσει όλα. Ακόμα και στα τέρματα σχεδόν έχουν τα ίδια σε επίθεση και άμυνα με την Θεόπετρα να έχει 53-11 και την Βασιλική 52-10, συν 42 τέρματα και για τις δύο. Με άλλα λόγια οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν μια απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Θεόπετρα είχε προηγηθεί 0-1 με τον Τάκο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Βασιλική είχε ισοφαρίσει στην επανάληψη με τον Α. Καραγιάννη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί της Κυριακής και διαιτητής θα είναι ο Κοντίνος με βοηθούς τους  Νταλούκα και Τζάνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here