Α’ Ερασιτεχνική: τα Μετέωρα η μοναδική αήττητη ομάδα

0
37

Το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας διεξάγεται φέτος σε δύο ομίλους των 10 ομάδων, ουσιαστικά των 9 καθώς από μία ομάδα σε κάθε όμιλο αν και δήλωσε συμμετοχή δεν εμφανίστηκε ποτέ στους αγωνιστικούς χώρους.

Το πρωτάθλημα έφτασε στην 8η αγωνιστική και στους δύο ομίλους, αλλά ουσιαστικά μιλάμε για 7 αγωνιστικές καθώς μία αναβλήθηκε και θα γίνει σε εμβόλιμη αγωνιστική.

Όσον αφορά στην βαθμολογία στον β’ όμιλο τα Μετέωρα ήδη έχουν ξεφύγει με 5 βαθμούς από την δεύτερη θέση.

Στον α’ όμιλο βρίσκεται το Νεοχώρι με τον Πύργο.

Τα Μετέωρα είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα κι από τους δύο ομίλους που είναι αήττητη καθώς η ομάδα του Χρήστου Αυγέρου μετράει ως τώρα 6 νίκες και μία ισοπαλία. Επίσης είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι τώρα.

Στον β’ όμιλο τα Μετέωρα όπως αναφέραμε δεν έχουν καμία ήττα, ενώ η Αγία Μονή που ακολουθεί από την δεύτερη θέση, έχει μία ήττα μέχρι τώρα στο γήπεδό της από το Κεφαλόβρυσο.

Στον α’ όμιλο Νεοχώρι, Δήμητρα/Απ., Πύργος και Πυργετός που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις έχουν όλες από μία ήττα. Το Νεοχώρι ηττήθηκε από την Δήμητρα/Απ., η Δήμητρα/Απ. από τον Πύργο, ο Πύργος από το Νεοχώρι και ο Πυργετός επίσης από το Νεοχώρι.

Το πρωτάθλημα όπως γίνεται φέτος δείχνει να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Βέβαια στον β’ όμιλο τα Μετέωρα έχουν ήδη ξεχωρίσει, ενώ στον α’ όμιλο η διεκδίκηση της πρώτης θέσης δείχνει να είναι αμφίρροπη για την ώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here