Βασίλης Πανάγος: “Ο Κεραυνός θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο”

0
363

Ο Βασίλης Πανάγος είναι ένας από τους παλαιότερους παίκτες του Κεραυνού Βασιλικής και σημερινός αρχηγός του. Είναι από τους παίκτες που έβαλε “πλάτη” τα προηγούμενα χρόνια τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά ώστε να κρατηθεί η ομάδα σ’ ένα αξιοπρεπώς επίπεδο. Γνώστης της ιστορίας της ομάδας από πρώτο χέρι καθώς ο πατέρας του ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της παλιάς καλής εποχής του Κεραυνού Βασιλικής που μεσουρανούσε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, είναι φέτος από τους πρωταγωνιστές στην πορεία που κάνει μέχρι τώρα η ομάδα της Βασιλικής στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής.

Σήμερα μιλάει στο sportskalampaka.gr   για την μέχρι τώρα φετινή πορεία της ομάδας και κυρίως τι ήταν αυτό που άλλαξε και η ομάδα κάνει πλέον πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:                                    

Τι έχει αλλάξει στην ομάδα της Βασιλικής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

– Κατ’ αρχήν η διοίκηση, υπάρχει μια νεανική διοίκηση και το κυριότερο είναι ότι ο καθένας έχει το δικό του ρόλο μέσα στο Δ.Σ. και κατ’ επέκταση στην ομάδα και ασχολείται μόνο με αυτό. Υπάρχει με άλλα λόγια καταμερισμός των ρόλων. Επίσης φέτος υπάρχει προπονητής μετά από χρόνια. Είναι από τους καλύτερους, με εμπειρίες, μας κάνει καλή προπόνηση και μας καθοδηγεί άψογα στο γήπεδο. Ακόμη φέτος άλλαξε και η νοοτροπία, κάνουμε πλέον πρωταθλητισμό, έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα και όλοι δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάμε πιο ψηλά την ομάδα.

Περιέγραψέ μας την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

– Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι μέχρι τώρα. Δώσαμε το ντέρμπι με την Θεόπετρα πολύ νωρίς όπου εκεί δεν υπήρχε νικητής. Συνεχίσαμε με καλά αποτελέσματα, αλλά στο παιγνίδι με το Βαλτινό γνωρίσαμε την ήττα σ’ ένα ματς όπου δεν αξιοποιήσαμε τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε και στο τέλος το πληρώσαμε. Παρόλα αυτά παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία κάτι που θα φανεί και στην συνέχεια, ενώ ενισχυθήκαμε αρκετά καθώς πλέον έχουμε κοντά μας άλλους 4 αξιόλογους ποδοσφαιριστές (Καμέτας, Τσάμης, Λ. Μπουτίνας, Σακελλαρίου) και θα είμαστε ακόμα πιο ισχυροί. Συνεχίζουμε με στόχο να παίζουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο γίνεται.

Πως αισθάνεσαι που είσαι αρχηγός του Κεραυνού;

-Για μένα αποτελεί μέγιστη τιμή. Ο Κεραυνός είναι μεγάλη ομάδα. Έχει πετύχει σπουδαίες επιτυχίες στο παρελθόν και όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα κυρίως με έργα. Από την πλευρά μου προσπαθώ να δώσω την ώθηση σε όλους, η νοοτροπία έχει αλλάξει και μέσα από την συνεργατικότητα που υπάρχει πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια.  Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά και χαρακτήρες κι όταν είσαι αρχηγός σε μία τέτοια ομάδα δεν γίνεται να μην θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα.

Πως αντιμετωπίζετε το παιγνίδι της Κυριακής με τον Ασπρόβαλτο;

– Αυτή τη στιγμή υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή κι αντιμετωπίζουμε την άλλη ομάδα, αφού την Θεόπετρα την αντιμετωπίσαμε. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα σε υψηλούς ρυθμούς, και στο παιγνίδι θα τα δώσουμε όλα. Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε την νίκη και θα παραμείνουμε στην πρώτη θέση.

Ο κόσμος της ομάδας είναι κοντά στην ομάδα;

– Ο κόσμος επιβραβεύει την προσπάθειά μας φέτος και βρίσκεται δίπλα μας. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας όλη τη χρονιά. Αυτό που είναι παραδεκτό απ’ όλους είναι ότι είχε χρόνια να δει τόσο καλό ποδόσφαιρο. Εγώ από την πλευρά μου αυτό που έχω να πω είναι ότι ακόμα δεν έχει δει τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here