Βγήκε το νέο Δ.Σ. στην ένωση SL2/FL

0
15

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο δ.σ.

Πρόεδρος εξελέγη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Τουτζάρης (ΠΑΕ Εργοτέλης) και Β’ Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

Προηγήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League, τα μέλη της οποίας εξέλεξαν ομόφωνα ως εκπροσώπους τους στο δ.σ. της Λίγκας τους κ.κ. Σωτήρη Μαυρονάσιο (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Χρίστο Μπίκα (ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια), Χαράλαμπο Σταμούλη (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

Λεωνίδας Λεουτσάκος , εξασφαλίζοντας και τις 11 ψηφους εκπροσώπων που είχαν δικαίωμα ψήφου στην τελική ψηφοφορία.

Με 11 ψήφους πρώτος αντιπρόεδρος βγήκε ο Γιώργος Τουτζιάρης και με 10 ψήφους β‘ αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης.

Οι τελικοί 11 που ψήφισαν για τον Λεουτσάκο ήταν οι Απολλων Πόντου, Ιωνικός, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Ολυμπιακός Βόλου, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Χανιά, Απολλων Σμύρνης (οι ομάδες της Football League προέκυψαν από προηγούμενη ψηφοφορία μεταξύ των συλλόγων της κατηγορίας) και εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Θωμαΐδης.

Αποχώρησε από την εκλογή των αντιπροέδρων ο Λεβαδειακός. Απουσίαζαν Δόξα Δράμας, Α Ο Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν είχαν δικαίωμα ψήφου ο Λεουτσάκος και η Βέροια, γιατί έλειπε ο εκπρόσωπός της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here