Η Α.Ε. Κρύας Βρύσης ανακοινώνει πως οι Λιατσικούρας Ιωάννης και Παππάς Βασίλης, που πέρυσι αγωνίστηκαν με το Βράχο Θεόπετρας , αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.
Το Δ.Σ.
Σημαντικές προσθήκες
Ο Γιάννης Λιατσικούρας και ο Βασίλης Παππάς ήταν συμπαίκτες τόσο στον Πανχασιακό όσο στο Καστράκι, αλλά και στην Θεόπετρα. Με άλλα λόγια θ’ αγωνιστούν μαζί σε τέταρτη ομάδα.
Ο Γιάννης Λιατσικούρας ξεκίνησε από την Ακαδημία των Μετεώρων και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανχασιακό όπου στην Β’ Ερασιτεχνική ήταν ένας από τους πιο συχνούς σκόρερ, πετυχαίνοντας σημαντικό αριθμό τερμάτων.
Την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε με τα Μετέωρα στην Δ’ Εθνική όπου είχε σημειώσει και δύο τέρματα. Αμέσως μετά πήγε στο Καστράκι, αγωνίστηκε ξανά στα Μετέωρα, επιστροφή ξανά στο Καστράκι και τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα της Θεόπετρας.
Ο Βασίλης Παππάς είναι ένας επιθετικός που σκοράρει αρκετά κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανχασιακό, αγωνίστηκε στην συνέχεια στο Καστράκι και τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα της Θεόπετρας.