Γιατί καθυστερεί να ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ 2

0
17

Διευκρινήσεις για την κωλυσιεργία που υπάρχει με την έναρξη της Super League 2 έδωσε πριν από λίγο η διοργανώτρια αρχή. Η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως έχει ήδη προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές ότι της έχει ζητηθεί και έχει εναρμονίσει το υγειονομικό της πρωτόκολλο με αυτό της Super League 1, όμως σε πρώτη φάση οι  λοιμωξιολόγοι της αρνήθηκαν να ξεκινήσει. Παράλληλα ζητά την άδεια οι ομάδες τους να κάνουν ομαδικές προπονήσεις, μέχρι να αποσαφηνιστεί πότε θα ξεκινήσει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η Super League 2,  απέστειλε την Παρασκευή 6/11/20 το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, ταυτόσημο με αυτό της SL1 όπως της ζητήθηκε, σε όλους τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματεία Αθλητισμού, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας .

Παράλληλα απεστάλη, την ίδια ημέρα, έγγραφο με την δέσμευση των 12 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-21 ότι το εν λόγω πρωτόκολλο θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Ωστόσο, χθες ενημερωθήκαμε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απέρριψε το αίτημά μας και θα εξεταστεί σε νεότερη σύσκεψή της. Μέχρι την επανεξέταση του αιτήματος, σε νεότερο έγγραφό μας προς τους αρμόδιους φορείς, ζητάμε την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων προκειμένου να διατηρούνται οι αθλητές μας στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here