Για το Σάββατο ορίστηκε το παιγνίδι του ΑΟ Τρίκαλα με την Καβάλα

0
12

Το παιχνίδι του ΑΟ Τρίκαλα με την Καβάλα θα ανοίξει την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού η διοργανώτρια αρχή το έβαλε για το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Όπως και να έχει αυτό δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό της τρικαλινής ομάδας, αφού η νίκη έτσι και αλλιώς είναι το ζητούμενο. Ο Περικλής Αμανατίδης ήδη έχει βάλει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι για την φετινή σεζόν. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να υπάρχει η καλύτερη δυνατή προσέγγιση και ο αντίπαλος του Σαββάτου είναι μια ομάδα που έχει αρετές. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στη νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Βέροια. Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα ο προπονητής του ΑΟΤ θα δει σε τι κατάσταση είναι κάποιοι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, ενώ σίγουρη είναι η απουσία του Οικονομόπουλου που βρίσκεται στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (26/10) θα ανοίξει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League. Τηλεοπτικά θα είναι τα παιχνίδια Τρίκαλα-Καβάλα το Σάββατο και Διαγόρας-Καλαμάτα την Κυριακή.

Αναλυτικά:

Σάββατο 26/10

Βέροια-Ασπρόπυργος (15:00, Βέροιας)
Τρίκαλα-Καβάλα (15:00, ΕΡΤ3, Τρικάλων)

Κυριακή 27/10

Ολυμπιακός Βόλου-ΟΦ Ιεράπετρας (14:00, Νεάπολης)
Αιγάλεω-Νίκη Βόλου (15:00, «Στ. Μαυροθαλασσίτης)
Ιωνικός-Ιάλυσος (15:00, Νεάπολης Νίκαιας)
Διαγόρας-Καλαμάτα (15:00, ΕΡΤ3, “Ο Διαγόρας”)
Θεσπρωτός-Τρίγλια (15:00, Ηγουμενίτσας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here