Για τρίτη σερί σεζόν τα Μετέωρα στην Γ’ Εθνική

0
40

Τα Μετέωρα μετά την απόφαση που πάρθηκε από την ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή απέκτησαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν την νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα αυτό θα γίνει για τρίτη σερί χρονιά και φυσικά αποτελεί σημαντική επιτυχία.

Τα Μετέωρα είχαν ανεβεί από το τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2017-18 στην Γ’ Εθνική που τότε ήταν το τρίτο στάδιο των εθνικών πρωταθλημάτων.

Με τη δημιουργία της Φούτμπολ Λιγκ η Γ’ Εθνική μετονομάστηκε σε Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική και είναι πλέον το τέταρτο επίπεδο των ποδοσφαιρικών εθνικών κατηγοριών.

Στις εθνικές κατηγορίες τα Μετέωρα το μεγαλύτερο σερί το είχαν από τη σεζόν 1980-81 εως τη σεζόν 1984-85. Τότε αγωνίζονταν στην αρχή για δύο χρόνια στην Εθνική Ερασιτεχνική που ήταν η τρίτη στη σειρά εθνική κατηγορία, ενώ στην συνέχεια έγινε η Δ’ Εθνική που ήταν η τέταρτη στη σειρά.

Επίσης από το 2002 ως το 2006 και για 4 χρόνια αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική η οποία στη συνέχεια έγινε Περιφερειακό πρωτάθλημα το οποίο και στις δύο περιπτώσεις ήταν το τέταρτο στη σειρά.

Σίγουρα η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά τα Μετέωρα έχουν τη δυναμική να καταφέρουν να σταθούν και πάλι με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here