Γιορτή από τους “Σακαφλιάδες” για την άνοδο του ΑΟ Τρίκαλα

0
55

Οι “Σακαφλιάδες” θα γιορτάσουν την άνοδο στην SL2 με φιέστα που διοργανώνουν αυτή την Παρασκευή κάτω απο τα γραφεία τους.

Η ανακοίνωση:

Αυτή η χρονιά ήταν δική μας! Το πρωτάθλημα ήρθε στα δυο στενά με την καψούρα μας να παίρνει την άνοδο και να επιστρέφει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Εμείς ήμασταν εκεί δίπλα της όλη τη χρονιά, σε κρύα, σε χιόνια, σε βροχές. Από Καλαμάτα μέχρι Ηγουμενίτσα και από Αθήνα μέχρι Χαλκιδική!

Λόγω του covid-19 και της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος δε μπορέσαμε δυστυχώς να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα αυτό όπως θα θέλαμε και όπως σχεδιάζαμε μέσα στο σπίτι μας, στο ανακαινισμένο πλέον Στάδιο της πόλης.

Την Παρασκευή 19/6 όμως στις 21:30 το βράδυ μαζευόμαστε όλοι στα γραφεία του Συνδέσμου μας, όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την άνοδο όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Καλούμε όλη την οικογένεια και όλο τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ όπως παραστεί στην φιέστα πρωταθλήματος που θα διοργανώσουμε στον ανοιχτό εξωτερικό χώρο του Club, όπου θα βρίσκονται μαζί μας και θα βραβευτούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020.

Σας περιμένουμε όλους να χαρούμε επιτέλους αυτό το πρωτάθλημα και να βάλουμε φωτιά στην πιο κυανέρυθρη γωνιά της πόλης!

Οι εκπλήξεις σε αυτή τη γιορτή θα είναι πολλές και το αλκοόλ ατελείωτο…

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΟΤ ΖΟΥΜΕ!

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here