Γιώργος Αλμπάνης: “όποιος αναλάβει πρέπει να ρίξει το βάρος στην Ακαδημία”

0
88

Πριν ξεκινήσει ουσιαστικά η Γενική Συνέλευση τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας για την προηγούμενη σεζόν, Γιώργος Αλμπάνης ο οποίος αφού ανέφερε πως η Γ.Σ. έπρεπε να ξεκινήσει ακριβώς στην ώρα της κι όχι με 40 λεπτά καθυστέρηση, αναφέρθηκε στα όσα έζησε.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ανέλαβε ένα χάλι με πολύ λίγα παιδιά, οι πληρωμές γινόταν με το ζόρι, οι αγωνιστικοί χώροι δεν ήταν στην κατάσταση που έπρεπε να ήταν και σε πολλά άλλα προβλήματα. Βρήκε λύσεις για τα γήπεδα με τον κ. Αντωνίου και για τα δίχτυα με τις εστίες και για διάφορα άλλα θέματα με τον κ. Φαμίση.

Επίσης ανέφερε ότι δεν υπάρχουν πλέον προπονητές για την Ακαδημία, με το ζόρι βρήκε ορισμένους και εν γένει έκανε μία τεράστια προσπάθεια ώστε να μπει σε μία λειτουργική σειρά.

Τόνισε επίσης ότι απογοητεύτηκε απ’ όλα όσα έζησε από κοντά και προέτρεψε όποιος αναλάβει από εδώ και πέρα πρέπει να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην Ακαδημία και στην εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών και ότι ειδικά αυτό το κομμάτι του ΑΣ Μετέωρα χρειάζεται βοήθεια απ’ όλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here