Γιώργος Γκόβαρης: “η επιστροφή στον ΑΣ Μετέωρα με γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά”

0
155

Ο Γιώργος Γκόβαρης επέστρεψε  στα Μετέωρα με στόχο να βοηθήσει κι αυτός από την πλευρά του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το Sportskalampaka επικοινώνησε μαζί του αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του κι έχει τις πρώτες του δηλώσεις.

 Πως αποφάσισες φέτος να επιστρέψεις στα Μετέωρα και πάλι;

Από την στιγμή που μου έκαναν πρόταση οι διοικούντες της ομάδας και μιλήσαμε, μου έδειξαν πως πραγματικά η ομάδα με ήθελε πίσω στις τάξεις της. Επίσης σίγουρα και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή μου.

 Με τι εντυπώσεις αποχώρησες από την ομάδα του Καστρακίου:

Από την ομάδα του Καστρακίου έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και αν μη τι άλλο ως φίλος. Όλοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο κι εύχομαι σε όλη την ομάδα υγεία και να φέρει εις πέρας τους στόχους της.

Τα Μετέωρα τα παρακολουθούσες όσο καιρό ήσουν σε άλλη ομάδα;

Τα Μετέωρα όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες τους παρακολούθησα όλους. Και μου έμεινε από την φετινή χρονιά ο πανηγυρισμός στο γκολ του Πολυζόπουλου στον αγώνα με τον Αλμυρό που τελικά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει η ομάδα στην Γ’ Εθνική.

 Ποιες είναι πλέον οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Η επιστροφή στον ΑΣ Μετέωρα με γεμίζει με αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Βασικό συστατικό σε ότι κι αν κάνεις στην ζωή σου. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here