Γ’ Εθνική: αισιόδοξα μηνύματα στην τηλεδιάσκεψη ΕΠΟ και παικτών

0
41

Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγο, η πρώτη και ιστορική θα λέγαμε, τηλεδιάσκεψη  των παικτών και από τους 10 ομίλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  με το μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ Παναγιώτη Διακοφώτη, παρουσία και του προέδρου του ΠΣΑΠ Γιώργου Μπαντή.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως η Ομοσπονδία στηρίζει το αίτημα των παικτών – και των ομάδων, φυσικά – της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για επιστροφή στην ενεργό δράση και πρώτα φυσικά στις προπονήσεις, με τα τεστ κορονοϊού να τα αναλαμβάνει  πιθανότατα η ΕΠΟ μέσω της UEFA και των Περιφερειών, ενώ αύριο λογικά θα έχουν οι ίδιοι τηλεδιάσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη, για να τους βοηθήσει κυρίως να οριστεί το δικό τους υγειονομικό πρωτόκολλο,  ένα αίτημά τους το οποίο σήμερα θα το μεταφέρει ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ σε επικοινωνία που θα έχει μαζί του:

“Τα πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά και σε δύο γύρους, αρκεί να γίνει ένα σωστό υγειονομικό πρωτόκολλο, μην ακούτε το  λένε διάφοροι αριστερά και δεξιά. Η UEFA Α’ Β’ Γ’ Και Δ” Εθνικής θεωρεί αλληλένδετα τα εν λόγω πρωταθλήματα”, τους  είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Διακοφώτης. Σκοπός βέβαια αυτής της τηλεσυνάντησης ήταν η  προσπάθεια εξεύρεσης λύσης προκειμένου να ξεκινήσει ξανά και η Γ’ Εθνική κατηγορία. Ένα θέμα που απασχολεί περί τις 140 ημιεπαγγελματικές  ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα.

Οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτή ήταν (ανά όμιλο) οι:  1ος όμιλος Πορτουλιδης Νικος, 2ος Στελιος Τσουκανης, 3ος Ζαχαριας Δημητρουλοπουλος, 4ος Αποστολιδης Μανωλης, 5ος Λουκουμης Αλεξανδρος, 6ος Γιαννης Κοντοες 7ος Στελιος Κρητικος, 8ος Παλιγγινης Χρηστος. 9. Τσατσος Σωτηριος, 10 Τριανταφυλλου Τασος, ο Παναγιώτης Διακοφώτης  εκ μέρους της ΕΠΟ και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής, όπως και προαναφέραμε.

Ανακοίνωση αναμένεται να βγάλει  σήμερα σχετική και ο ΠΣΑΠ, ενώ σήμερα πάλι ο Γιώργος Μπαντής ανέφερε πως ακόμη η Football League μέσω της Λίγκας της, δεν τους έχει πάει, σε Πολιτεία και Υγειονομική Επιτροπή,  το δικό της Υγειονομικό πρωτόκολλο! Φοβερό!!!

ΠΗΓΗ: sportstonoto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here