Γ’ Εθνική: Μετέωρα vs ΑΟ Σελλάνων

0
165

Τα Μετέωρα θ’ αντιμετωπίσουν σήμερα τον ΑΟ Σελλάνων στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η προετοιμασία για την Καλαμπακιώτικη ομάδα ήταν μακρά καθώς ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου, ενώ για την ομάδα του Προαστίου οι αλλαγές μέσα στο καλοκαίρι ήταν αρκετές τόσο σε επίπεδο διοικητικό, τεχνικής ηγεσίας, αλλά και στο έμψυχο υλικό της.

Η προϊστορία (με γηπεδούχο τα Μετέωρα)

Τα Μετέωρα ήρθαν αντιμέτωπα με τον ΑΟ Σελλάνων για πρώτη φορά την περίοδο 2002-2003. Τότε είχαν αναμετρηθεί στην 6η αγωνιστική και μάλιστα πριν το παιχνίδι είχε απομακρυνθεί ο τότε προπονητής τους Χρήστος Ανδρεούδης και χρέη προπονητή είχε εκτελέσει ο μέχρι τότε βοηθός του, Γιώργος Ράτζας. Τα Μετέωρα με δύο τέρματα του Βαγγέλη Τσιούκα κι ένα του Κώστα Τάτσιου είχαν κερδίσει 3-0. Επίσης τότε ο ΑΟ Σελλάνων είχε προπονητή τον Τρικαλινό Αποστόλη Κεφαλά.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος τα Μετέωρα αντιμετώπισαν και πάλι τον ΑΟ Σελλάνων την περίοδο 2018-19 και ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι είχαν κερδίσει με 4-2. Τα τέρματα για την Καλαμπακιώτικη ομάδα είχαν σημειώσει οι Σκόνδρας (2), Ιωάννου και Γεωργάκης, ενώ για τον ΑΟ Σελλάνων είχε πετύχει και τα δύο ο Πατσαρούχας.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα σ’ ένα όμως πολύ καλό παιχνίδι.

Επίσης οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι του 2018 στο γήπεδο της Διάβας με τα Μετέωρα να κερδίζουν με 1-0 με γκολ του Στέλιου Τσιαντούλα, ενώ και πέρυσι είχαν αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι όπου έφεραν 1-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here