Γ’ Εθνική: πληθαίνουν οι φωνές για παραμονή όλων των ομάδων

0
25

Οι φωνές των ομάδων της Γ’ Εθνικής για μη υποβιβασμό καμιάς ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα όλο και  πληθαίνουν.

Η ΑΕ Μοσχάτου έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση:

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Η εκλογή σου, ως πρόεδρος της ΕΠΟ μας γέμισε αισιοδοξία ότι κάτι νέο και διαφορετικό θα επικρατήσει στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Όντας ένα πρόσωπο που μας έχεις κάνει περήφανους με το εθνόσημο και παράλληλα μας εκπροσωπείς επάξια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουμε την πεποίθηση ότι θα επιληφθείς του Δίκαιου αιτήματός μας.
 Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής επανεκκινήθηκε με την πρωτοφανή απόφαση για ολοκλήρωσή του σε ένα μόνο γύρο. Σε ένα μίνι τουρνουά ολίγων αγωνιστικών χωρίς αύριο ειδικά για τις ομάδες που δεν είχαν εκκινήσει καλά.
Κληθήκαμε να προσυπογράφουμε μέσα σε λίγες μέρες την συμμετοχή μας η τον υποβιβασμό μας όπως μας ζήτησε η επιτροπή  πρωταθλήματος της ΕΠΟ.
Σημειώνουμε ότι μεσολάβησε  μια πεντάμηνη αποχή από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα και  δημιουργήθηκε ένα πρωτάθλημα 2 διαφορετικών ταχυτήτων με ευνοούμενους και εξαρχής καταδικασμένους!! Δεν συνεχίστηκε επί ίσοις όροις το πρωταθλημα της Γ΄ Εθνικης και αυτή η αδικία έβλαψε σοβαρά πολλές ομάδες και ηθικά οφείλει η ΕΠΟ να την διορθώσει!!
Δεν διαφωνούμε με την λογική της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών απλά ας γίνει με τις σωστές προϋποθέσεις και σαφώς προκαθορισμένες παραμέτρους την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.
Ας πρυτανεύσει η ορθή λογική στην νέα ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα αγαπητέ Πρόεδρε Αφού ούτως ή άλλως από τα τοπικά δεν ανέρχεται καμία ομάδα λόγω μη ολοκλήρωσής των.
 Είναι δίκαιο αίτημα Πρόεδρε, στήριξε το και Κάνε το πράξη.

Μετά τιμής

Στέφανος Φαναρίτης

Για την ΑΕ Μοσχάτου 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here