Γ’ Εθνική: προτάσεις για το πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

0
113

Ένας από τους προέδρου ομάδων Γ’ Εθνικής, του Διαγόρα Βραχνέικων πέρα από κάποιες δηλώσεις που έκανε για το πρωτάθλημα που σταμάτησε, κάνει και κάποιες προτάσεις αν συνεχιστεί τελικά το πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Λούβαρης δήλωσε στην “Πελοπόνησο”: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το αν ή πότε θα συνεχίσουμε. Προέχει η υγεία όλων και φαίνεται πως αν έρθουμε σαν χώρα στην προ ενός μήνα κατάσταση, τότε θα μπορούσαν να γίνουν και αγώνες της Γ’ Εθνικής».

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης, μας έκανε γνωστή και την πρόταση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα:
«Έχουμε κάνει πρόταση για να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας στο μισό. Αυτή τη στιγμή κάθε ομάδα πληρώνει περίπου 1.500 ευρώ το μήνα για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που δίνει στο πρωτάθλημα. Αν μειωθούν τα έξοδα στο μισό, τότε οι ομάδες θα μπορούσαν να αναλάβουν το κόστος των rapid tests που βγαίνουν περίπου 700 ευρώ το μήνα για 30 άτομα. Αν δεν επιθυμεί η ΕΠΟ τη μείωση του κόστους, τότε θα μπορούσε να αναλαμβάνει τα μισά έξοδα ή και να ορίζει παρατηρητές με εντοπιότητα. Είναι μια λύση αυτή. Αν και εφόσον φυσικά το επιτρέπουν γενικά οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα».

Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και την εξαιρετική κατάσταση που βρισκόταν ο Διαγόρας, ο κ. Λούβαρης τόνισε: «Στα αγωνιστικά, δυστυχώς αυτή η κατάσταση μας έκοψε το ρυθμό. Δεν περίμενε κανείς στην Πάτρα να έχουμε τέτοια εικόνα, όμως εμείς το πιστεύαμε. Και το πιστεύαμε γιατί γνωρίζαμε τι παίκτες έχουμε. Δυστυχώς, όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα θα έχει αλλοιωθεί. Εμείς διατηρούμε το πλεονέκτημα των πολλών μικρών σε ηλικία παικτών, που τηρούν ευλαβικά το ατομικό τους πρόγραμμα και θα μπορέσουν να επανέλθουν άμεσα σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Όμως δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα από το εξαιρετικό αήττητο ξεκίνημα σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Θέλουμε την παραμονή στην κατηγορία ακόμα και αν έρθει την τελευταία αγωνιστική».

ΠΗΓΗ: onsports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here