Γ’ Εθνική: σταματούν ξανά οι προπονήσεις

0
57

Όλη η ιστορία με την Γ’ Εθνική έχει καταντήσει αστείο και ανέκδοτο. Ενώ οι προπονήσεις είχαν επιτραπεί εδώ και δύο εβδομάδες με τη νέα ΚΥΑ απαγορεύονται και πάλι.

Χθες μάλιστα υπήρχε κι ένα μπέρδεμα με τους λοιμωξιολόγους, μετά αναφέρθηκε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σίγουρα και μετά ξανά πάλι σταματάει.

Σίγουρα όταν είναι  επικίνδυνα τα πράγματα σαφώς και δεν πρέπει να ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα, αλλά εδώ οι αποφάσεις αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη.

Εκδόθηκε λοιπόν η νέα ΚΥΑ που περιλαμβάνει το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της Football League.

Η FL επιστρέφει και τυπικά στις προπονήσεις από σήμερα (6/3) με το υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο έλεγχο για Covid-19.

Αντίθετα εκτός και σε αναστολή προπονήσεων έμεινε η Γ’ Εθνική στην οποία δε δόθηκε πράσινο φως.

Προκαλεί μεγάλη απορία ο λόγος που ενώ άνοιξε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός σε όλες τις κατηγορίες, παρέμεινε στον «πάγο» η Γ’ Εθνική.

πιστρέφουν άμεσα, από σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου, στις προπονήσεις οι ανδρικές και γυναικείες ομάδες των πρώτων κατηγοριών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Προπονήσεις οι οποίες είχαν ανασταλεί από προχτές Πέμπτη, για όσες ομάδες εδρεύουν στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου ανά την επικράτεια. Ομοίως επανεκκινούν οι προπονήσεις και για τις ομάδες της Football League.

Παράλληλα, υπάρχει πλέον οριζόντια εφαρμογή των μέτρων για τον αθλητισμό σε όλη τη χώρα. Παύουν να ισχύουν διαφορετικές προϋποθέσεις, αναλόγως την περιοχή και την επιδημιολογική της κατάσταση, για λόγους ίσης μεταχείρισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here