Γ’ Εθνική: συνάντηση των ομάδων του 1ου & 2ου ομίλου για ματς με θεατές

0
32

Συγκέντρωση των εκπροσώπων των 16 ομάδων της Γ’ εθνικής θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου στις 18.00 στην Καβάλα, με αντικείμενο συζήτησης την απόφαση της ΕΠΟ, σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, να «ανάψει το κόκκινο φως» για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της κατηγορίας.

Την πρόσκληση για τη συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων έκανε η διοίκηση του Αετού Οφρυνίου, με τις υπόλοιπες 15 ομάδες να την αποδέχονται, θέλοντας έτσι να εκφράσουν τον προβληματισμό τους αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον της κατηγορίας και των ομάδων τους, που τη φετινή περίοδο δεν θα έχουν έσοδα ενώ ταυτόχρονα τα έξοδα θα παραμείνουν τα ίδια -μετακινήσεις, έξοδα διαιτησίας. Η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 11 Οκτωβρίου.

Ανάλογη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια  με παράγοντες των ομάδων του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Συζητήθηκε το θέμα της μη παρουσίας κόσμου στα γήπεδα και υπήρξε συμφωνία και τοποθέτηση όλων των παρευρισκόμενων παραγόντων για ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών από όμορους νομούς, που θα μειώσει τα κοστολόγια, ενώ «έπεσε στο τραπέζι» και το θέμα της αποχής από τους αγώνες αν δεν γίνουν δεκτά κάποια από τα αιτήματα των ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here