ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος: ο Μπρόγκε νικητής του 4ου ΕΤΑΠ

0
11

Με νικητή τον Δανό Νιλς Λάου Μπρόγκε της BHS – PL Belton Bornholm, ολοκληρώθηκε πριν λίγο στη Λάρισα το 4ο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, το οποίο εκκίνησε από την Καρδίτσα, με τους αθλητές να καλύπτουν μία απόσταση 176,5 χιλιομέτρων. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ιταλός Ατίλιο Βιβιάνι της Bingoal Pauwels Sauces WB και στην τρίτη ο Ισπανός Νταβίντ Γκονζάλεθ Λόπεθ της Caja Rural RGA.

Ο τερματισμός περιλάμβανε μαζικό σπριντ και ήταν περιπετειώδης, καθώς, με τους πρώτους δέκα ποδηλάτες να έχουν περάσει ή να προσεγγίζουν τη γραμμή του τερματισμού, η επαφή του Λούις Μπέντιξεν της Team Coop με τον Όγκουστ Γένσεν της Human Powered Health προκάλεσε την πτώση του Δανού ποδηλάτη της νορβηγικής ομάδας και αρκετών ακόμα ελάχιστα μέτρα πριν από τον τερματισμό.

Ο Μπέντιξεν, ο Νικηφόρος Αρβανίτου, ο Χαράλαμπος Καστραντάς, ο Μάικ Μπρόνσβαϊκ και ο Μάτις Κάλβερς μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο της Λάρισας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να προχωρήσουν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο μαζικό σπριντ ο Νιλς Λάου Μπρόγκε της BhS Bornholm αποδείχτηκε πιο δυνατός στα τελευταία μέτρα, πήρε τη νίκη και ανέκτησε την κόκκινη φανέλα, που απλά φορούσε χθες.

Το τελευταίο βασιλικό ετάπ, από την Καλαμπάκα στα Ιωάννινα, θα ρίξει τους τίτλους τέλους στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, που έχει ενθουσιάσει κοινό και ομάδες στην επιστροφή του ύστερα από δέκα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here