Δεν συμφωνεί η Nova με την πρόταση αναδιάρθρωσης της Σούπερ Λιγκ 2

0
26

Κάθετα αντίθετη με όποιες σκέψεις και σενάρια αναδιάρθρωσης είναι η Nova. Οπως τονίζουν στελέχη της συνδρομητικής τηλεόρασης οι σκέψεις αύξησης των ομάδων της Super League 1 είναι “τελείως άστοχες, καιροσκοπικές και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση”.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (3/6) στο ΔΣ της Super League 2 αποφασίστηκε να προταθεί νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης των τριών επαγγελματικών κατηγοριών, με την Super League 1 να αποτελείται από 18 ομάδες, την Super League 2 από 16 ομάδες και την Football League από 14 ομάδες.

Στη Nova έχουν τελείως αντίθετη άποψη τονίζοντας πως το νέο σύστημα διεξαγωγής, τουλάχιστον για την πρώτη κατηγορία, με τις 14 ομάδες και τα πλέι οφ-πλέι άουτ, πρέπει να στηριχτεί σε μακροχρόνια βάση. Η Nova αυτήν τη στιγμή έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο με εννιά από τις 14 ομάδες της SL1.

Αναλυτικά η θέση της Nova:

Η βαθιά οικονομική ύφεση και οι επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στον Ελληνικό αλλά και παγκόσμιο αθλητισμό η πανδημία του Covid-19 καθιστούν τις σκέψεις περί αύξησης τελείως άστοχες, καιροσκοπικές και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση.

Τα οικονομικά προβλήματα που έχουν ήδη προκληθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο έντονα, που η Super League 1 και όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες οφείλουν να αφιερώσουν το χρόνο τους για να βρουν τρόπο να αμβλύνουν τις σχετικές επιπτώσεις της πανδημίας, αντί να επιτείνουν τα προβλήματα και να τα κάνουν πιο πιεστικά για όλες τις ομάδες. Το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 14 ομάδες με Play Off και Play Out, που δυστυχώς λόγω Covid-19 δεν πρόλαβε να δείξει τη δυναμική του, πρέπει να στηριχτεί σε μακροχρόνια βάση.

Για τη Nova, μετά και τις σημαντικές εταιρικές εξελίξεις, που ανακοινώθηκαν την προηγουμενη βδομάδα περί εισόδου στρατηγικού επενδυτή, πάγια επιδίωξη της αποτελεί, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να έχει αυξημένη ανταγωνιστικότητα και εμπορικό ενδιαφέρον, προσελκύοντας περισσότερους φιλάθλους και διευρύνοντας συνεχώς το κοινό του, ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να μπορούν να αντλούν επιχειρηματικό όφελος από αυτό και να αυξάνουν την αξία της επένδυσης τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here