Δημήτρης Νούλας: τα Μετέωρα θα μείνουν στην κατηγορία

0
171

Ο Δημήτρης Νούλας είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του σε πολύ μικρή ηλικία από την ομάδα της Νομής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην β’ ομάδα της Λάρισας (τότε δεν υπήρχαν η Κ19 και Κ17 που υπάρχουν σήμερα), στον Εθνικό Καστρακίου στην Δ’ Εθνική, στο Πετρωτό επίσης στη Δ’ Εθνική, στη συνέχεια στον ΑΣ Τρίκαλα 2011, στην ΑΕΤ, στην Δήμητρα/Απόλλων και στην Φήκη.

Από σήμερα αποτελεί το νέο ποδοσφαιρικό μέλος των Μετεώρων και το sportskalampaka επικοινώνησε μαζί του κι ετοίμασε την παρακάτω συνέντευξη.

Πως προέκυψε η μεταγραφή σου στα Μετέωρα;

Εγώ ήμουνα στην Ολλανδία τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Τον Ιούλιο επέστρεψα και ήδη έκανα από πριν προπονήσεις με στόχο να βρω κάποια ομάδα αφού θα μείνω μέχρι τον επόμενο χρόνο. Μίλησα με την ομάδα της Φήκης με την οποία ξεκίνησα προπονήσεις, αλλά στην συνέχεια για διάφορους λόγος δεν συνεργαστήκαμε. Έτσι ζήτησα και πήρα το δελτίο μου κι επικοινώνησα με τον κ. Μανούρα και του ζήτησα να με δοκιμάσει να δει σε τι κατάσταση είμαι  κι αν κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ τα Μετέωρα στο φετινό πρωτάθλημα να ερχόμουν στην ομάδα. Ο προπονητής, μου έδωσε το ΟΚ κι έτσι ήρθα στα Μετέωρα.

Τι εικόνα έχεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

Είναι σαν την παλιά Δ’ Εθνική. Λόγω όμως της κατάστασης και με τον κορωνοϊό έχουν πέσει τα μπάτζετ και ίσως να υστερεί σε ποιότητα. Είναι όμως ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κι από τη στιγμή που πέφτουν 7 ομάδες πρέπει να παλεύεις κάθε αγωνιστική και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για κάθε αγώνα.

Το κλίμα στην ομάδα πως το βρήκες;

Το κλίμα στην ομάδα είναι φοβερό. Υπάρχει άριστη οργάνωση σε όλα. Ο προπονητής ασχολείται ξεχωριστά σε κάθε προπόνηση με κάθε παίκτη. Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι πολύ καλά. Με κάποια από αυτά ήμασταν συμπαίκτες σε άλλες ομάδες. Με σέβονται και τους σέβομαι, πάνω απ’ όλα σημασία έχει η ομάδα, όλοι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον για το καλό της ομάδας.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι φιλοδοξίες μου απλά είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο θα με εμπιστεύεται ο προπονητής μου. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ.

Θεωρείς ότι τα Μετέωρα μπορούν να μείνουν στην κατηγορία δεδομένου το κακό ξεκίνημα που έχουν;

Άνετα θα μείνουν. Το πιστεύω 100%. Έχει πολύ καλούς παίκτες, η ομάδα είναι αρκετά ποιοτική, παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here