Διεθνή: ο Ντζέκο πάει στην Χάιντουκ Σπλίτ

0
12

Ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο εργάσθηκε στη Μαρσέιγ, θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Κροατία.

Πιο συγκεκριμένα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Χάιντουκ Σπλιτ, όπου θα έχει στη διάθεση του τον Εντιν Ντζέκο.

Ο Ιταλός κόουτς κάνει το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και εισηγήθηκε την απόκτηση του έμπειρου στράικερ.

Ο 38χρονος Βόσνιος φορ, μετά από σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Ιταλία (Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα, Ιντερ αντίστοιχα) το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά, πετυχαίνοντας 25 γκολ και δίνοντας δέκα ασίστ, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του νέου τεχνικού της «Φενέρ», Ζοσέ Μουρίνιο, για τη νέα σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here