Δύο Έλληνες τερμάτισαν στο Ράλλυ Ντακάρ

0
11

Τον άθλο του τερματισμού και μιας αξιοσημείωτης επίδοσης στον πιο δύσκολο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού γεύτηκε το πρώτο ελληνικό πλήρωμα που έτρεξε στο θρυλικό Ράλλυ Ντακάρ.

Τον άθλο του τερματισμού στο Ράλλυ Ντακάρ πέτυχαν οι Βαγγέλης Μπερσής και Φώτης Κουτσουμπός, το πρώτο ελληνικό πλήρωμα που συμμετείχε με αυτοκίνητο στον πιο δύσκολο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα οι δύο Έλληνες τα κατάφεραν περίφημα, τόσο οδηγικά όσο και από άποψη πλοήγησης, καταφέρνοντας να τερματίσουν στην 50η θέση του Classic Dakar. Συνολικά στην κατηγορία τερμάτισαν τα 129 από τα 219 αυτοκίνητα που ξεκίνησαν.

Αντιμετωπίζοντας αρκετά κλαταρίσματα και κάποια τεχνικά προβλήματα με το Mitsubishi Pajero του 1999 της Ralliart Italy, πολλά από τα οποία κατάφεραν να λύσουν στο δρόμο χάρη στις τεχνικές γνώσεις του συνοδηγού, κατάφεραν με την επιμονή τους, την οδηγική εμπειρία του Βαγγέλη και το πείσμα του Φώτη στον εξαιρετικά απαιτητικό τομέα της πλοήγησης να πετύχουν το στόχο τους, που ήταν να φτάσουν στον τερματισμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here