Δύο παιγνίδια για τα Μετέωρα αυτή την εβδομάδα

0
15

Τα Μετέωρα μπορεί να απώλεσαν άλλους δύο βαθμούς στο εντός έδρας παιγνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά, αλλά από τη στιγμή που θα αναλυθεί το παιγνίδι από την τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές, όλοι είναι υποχρεωμένοι να δουλέψουν για τη συνέχεια αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχείς.

Μάλιστα αυτή η εβδομάδα που ξεκίνησε περιέχει δύο παιγνίδια, ένα για το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων κι ένα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα την 6η.

Την Τετάρτη τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Πύργο για την γ’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων και στόχος είναι να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν στο θεσμό που έχουν την δική τους παράδοση αφού έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις με 14. Λογικά στο παιγνίδι αυτό θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα.

Την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Θησέα Αγριάς και θα προσπαθήσουν να κάνουν καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μέχρι τώρα τα Μετέωρα δείχνουν ότι δύσκολα κερδίζουν τα παιγνίδια του πρωταθλήματος, αλλά επίσης δύσκολα χάνουν. Σίγουρα το παιγνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά σαφώς και η Καλαμπακιώτικη ομάδα έχει τύχη.

Ο Θησέας Αγριάς νίκησε την περασμένη Κυριακή και μάλιστα με ανατροπή τον Διγενή Νεοχωρίου με 2-1 και σίγουρα θέλει αυτή του η επιτυχία να έχει ανάλογη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here