Δύσκολη η κατάσταση για τα Μετέωρα, όχι όμως μη αναστρέψιμη

0
41

Τα Μετέωρα έκαναν την χειρότερή τους φετινή εμφάνιση στο παιχνίδι της Κυριακής στο Δίον της Κατερίνης, απέναντι στον τοπικό Δία και γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Μια ήττα η οποία προήλθε ουσιαστικά από δικά τους λάθη κι από έναν αντίπαλο που απλά ήταν αγωνιστικός κι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων του.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα και σε άλλα παιχνίδια δεν πήρε κάτι θετικό ή ηττήθηκε,  η εικόνα της όμως ήταν σχετικά καλή σε αντίθεση με αυτή τη φορά που μόνο καλή δεν ήταν.

Επίσης τα Μετέωρα δέχθηκαν γκολ και πάλι από τυφλό διώξιμο κάτι που έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια κι αυτό το πλήρωσαν με χαμένους βαθμούς.

Ενώ στο επιθετικό κομμάτι και πάλι είχαν κλασικές ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και δοκάρι, με άλλα λόγια ούτε τύχη είχαν στο παιχνίδι αυτό ούτε αυτό που χρειάζονταν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από 12 αγώνες τα Μετέωρα μετράνε 2 νίκες, 5 ισοπαλίες κι έχουν ηττηθεί 5 φορές. Οι ήττες σίγουρα δεν είναι πολλές, αλλά από την άλλη οι ισοπαλίες δεν προσφέρουν πολλούς βαθμούς με συνέπεια να βρίσκονται χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και αναφερόμαστε σ’ ένα πρωτάθλημα στο οποίο υποβιβάζονται οι 6 τελευταίες ομάδες σε σύνολο 14.

Τώρα πολλοί θ’ αναρωτιούνται αν όντως τα Μετέωρα έχουν πιθανότητες να παραμείνουν στην κατηγορία. Αν αγωνιστούν στη συνέχεια όπως στα παιχνίδια με τον Αλμυρό, την Καρίτσα, τον ΑΟ Σελλάνων, τον Πιερικό τότε σαφώς και έχουν, αν οι εμφανίσεις τους είναι όπως στο παιχνίδι με τον Δία τότε και σαφώς δεν έχουν.

Οι μόνοι που μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση είναι ο προπονητής της ομάδας και οι παίκτες οι οποίοι κατ’ επανάληψη έχουν δηλώσει ότι η ομάδα δεν είναι γι’ αυτή τη θέση που βρίσκεται αλλά για πολύ παραπάνω.

Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον ουραγό ΑΟ Ποταμιάς και όπως όλοι θα κατάλαβαν την περασμένη Κυριακή παιχνίδια εύκολα στην Γ’ Εθνική δεν υπάρχουν, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν να πιάσουν καλή απόδοση και να φτάσουν στη νίκη.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το χρονικό περιθώρια των 3 εβδομάδων της διακοπής του πρωταθλήματος ώστε να δουλέψει η ομάδα, να ενισχυθεί αν παρθεί τέτοια απόφαση και θα ξέρει τι πρέπει να κάνει στον δεύτερο γύρο.

Παιχνίδια υπάρχουν πολλά ακόμη, τα Μετέωρα απ’ όλους τους αντιπάλους μπορούν να διεκδικήσουν βαθμούς, αυτό όμως πρέπει να γίνει άμεσα γιατί οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι πολλές και πρέπει να είναι πάντα σε θέση βολής από την 8η θέση ώστε κάποια στιγμή αν είναι εφικτό να τοποθετηθούν εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here