Εθνική Ελλάδος: κλείνει μέσα στον Ιανουάριο ο νέος προπονητής

0
27

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι συζητήσεις για τον νέο ομοσπονδιακό εκλέκτορα, ετοιμάζεται short list 3-4 προπονητών, τελειώνει το θέμα μέσα στον Ιανουάριο.

Μετά το διαζύγιο με τον Τζον Φαν Σιπ, οι άνθρωποι της ΕΠΟ “τρέχουν” το θέμα του υποψήφιου διαδόχου για την άκρη του γαλανόλευκου πάγκου. Οι επόμενες υποχρεώσεις με φιλικούς αγώνες είναι τον Μάρτιο και τα επίσημα ξεκινούν τον Ιούνιο, επομένως δεν υπάρχει τρελή βιασύνη. Στόχος είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή και να αναλάβει ένας άνθρωπος με σχέδιο, όραμα και να έχει τις ικανότητες να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των μεγάλων διοργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους περίπου 30 προπονητές που έχουν προταθεί, ετοιμάζεται μια short list 3-4 προπονητών, από την οποία θα προκύψει ο νέος εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης, έχει πάρει επ ώμου το ζήτημα, φυσικά όντας σε άμεση επικοινωνία με τον Τάκη Φύσσα και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημητρίου.

Από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι ζυμώσεις και τα ραντεβού. Ο στόχος είναι μέχρι τις 20-25 Ιανουαρίου να έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα και να έχει βρεθεί ο νέος προπονητής. Το θέμα θα τρέξει άμεσα, έχει ήδη γίνει προεργασία, τα βιογραφικά περνούν από κόσκινο και ακολούθως θα γίνουν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις. Δεν χωράει λάθος επιλογή, η γαλανόλευκη είναι αρκετά χρόνια μακριά από επιτυχίες και πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here