Εις αύριον τα σπουδαία για την Γ’ Εθνική κατηγορία

0
30

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας αύριο σε τηλεδιάσκεψη θα αποφασίσει η ΕΠΟ για το τι θα γίνει για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αν θα συνεχισθεί πράγματα δύσκολο ως απίθανο, ή αν θα διακοπεί. Αν διακοπεί θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με τις ομάδες που ήταν πρώτες ή διεκδικούσαν άνοδο, όπως επίσης και μ’ αυτές που πρόκειται να υποβιβασθούν και πόσες θα είναι.

Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από τις εξαγγελίες που θα κάνει σήμερα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και με το τι θα γίνει στην Σούπερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ 2, αλλά και Φούτμπολ Λιγκ. Αν και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα σίγουρα δεν θα επηρεάσουν και τόσο πολύ τις αποφάσεις για τα ερασιτεχνικά. Μόνο σε περίπτωση αναδιάρθρωσης κι αλλαγή των κατηγοριών.

Οπότε αύριο θα γνωρίζουμε αν ευσταθούν όλα αυτά τα σενάρια που ακούστηκαν, γράφτηκαν και αναλύθηκαν όλο αυτό το διάστημα. Άλλωστε αυτό το πράγμα συμβαίνει για πρώτη φορά και λογικό ήταν οι γνώμες και οι σκέψες να είναι διαφορετικές και οι όποιες αποφάσεις είναι στα χέρια των επιστημόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here