Ελαφράς μορφής κάκωση για τον Χρήστο Αλμπάνη

0
12

Η ΑΕΚ ξεκίνησε προετοιμασία, για τα playoff, με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος προπονήθηκε και στο γήπεδο με μπάλα. Για τον διεθνή μέσο, το διάστημα διακοπής, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, είναι καθοριστικό για το πότε θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό.

Ο Αλμπάνης θα δοκιμάσει αύριο με ατομικό προγραμμα και επειδή και σήμερα ήταν καλύτερα αν δεν πονάει μπορεί να μπει με την ομάδα και να προλάβει την Τούμπα. Η κάκωση στον ώμο είναι ελαφριάς μορφής και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα είναι αύριο.

Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, είναι ολοένα και καλύτερα και ανεβάζει ρυθμούς, θα χρειαστεί σίγουρα το διάστημα της διακοπής για να φανει πότε θα μπορέσει να μπει με την ομάδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος προπονήθηκε και στο γήπεδο με μπάλα. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία.

Ο Χρήστος Αλμπάνης υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί ελαφριά κάκωση στον ώμο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here