Επέστρεψαν οι Έλληνες αθλητές από το Τορούν

0
9

Επέστρεψε τη Δευτέρα η Εθνική μας ομάδα από την Πολωνία και συγκεκριμένα από το Τορούν, όπου διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση η χώρα μας πανηγύρισε ένα μετάλλιο, το χρυσό που κατέκτησε στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος υπερασπίστηκε τον τίτλο του από τη διοργάνωση της Γλασκώβης.

Ο άλτης του Πομάσκι στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Αθήνα μίλησε για την επιτυχία του επί πολωνικού εδάφους, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στη στάση της πολιτείας.

«Κάθε μετάλλιο είναι σπουδαίο, μοναδικό, μοναδικός αγώνας κι εμπειρία. Κάθε μετάλλιο που παίρνω θέλω να λέω στον εαυτό μου πως δεν σημαίνει τίποτε και με την ίδια θέληση να πάω για το επόμενο. Τα όριά μου θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και πως ακόμα δεν τα έχω φτάσει, δεν τα έχω καν πλησιάσει.

»Ελπίζω να είμαι υγιής κι αυτό να το αποδείξω και να φέρω όσα μπορώ. Επόμενός μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος» ανέφερε αρχικά ο Τεντόγλου προσθέτοντας:

«Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίζει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ό,τι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά τη δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

Από την πλευρά της η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την Πέμπτη θέση στο τριπλούν γυναικών, δήλωσε: «Δεν είμαι ούτε στεναχωρημένη ούτε απογοητευμένη. Είναι όπως κάθε αγώνας που μπορεί να έρθει όπως δεν θες να έρθει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here