Επιμένει στην αναδιάρθρωση η Σούπερ Λιγκ 2

0
10

Την ώρα που η Super League συνεδρίαζε είχε αντίστοιχη συνεδρίαση και δεύτερη τη τάξη Εθνική κατηγορία μαζί με την τρίτη. Σε αυτή αποφασίστηκε όπως εμμείνει στην απόφαση της για αναδιάρθρωση και να ζητήσουν η Super League 1 να έχει τη νέα σεζόν 18 ομάδες, η Super League 16 και η Football League 16. Την ίδια ώρα δεν πέρασε η πρόταση της Football League για συγχώνευση των δύο κατηγοριών αφού δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 16 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here