ΕΣΑΚΕ: στην Πάτρα το 2ο Σούπερ Καπ

0
20

Στις 25-26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πάτρας, «Δημήτρης Τόφαλος», το 2ο Super Cup, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Τον πρώτο τίτλο της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 θα διεκδικήσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της Α1 Ανδρών/Basket League της προηγούμενης σεζόν, Παναθηναϊκός, Λαύριο, ΑΕΚ και Προμηθέας.

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νικόλα Παπαδημάτο και παρόντα τα μέλη κ.κ. Γεώργιο Ζησιμάτο και Αναστάσιο Χρυσανθόπουλο υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του Προμηθέα και ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη, στο κλειστό της Πάτρας “Δημήτρης Τόφαλος”, ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του 2ου Super Cup το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Στο 2ο Super Cup μετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της Stoiximan Basket League της προηγούμενης σεζόν, οι Παναθηναϊκός, Λαύριο, ΑΕΚ και Προμηθέας.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ευχαριστεί τη διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ Πάτρας για την άψογη συνεργασία και δρομολογεί την προετοιμασία, προκειμένου το 2ο Super Cup να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με το θεσμό του Super Cup γίνεται σε γιορτινό τόνο η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here