Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου: στα ημιτελικά η Βασιλείου

0
10

Η Ειρήνη Βασιλείου με μία εκπληκτική κούρσα και ατομικό ρεκόρ πήρε την πρόκριση στον βραδινό (20:33) ημιτελικό των 400μ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας.

Σπουδαία εμφάνιση από την  Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια, η οποία αγωνίστηκε στην 7η και τελευταία προκριματική σειρά και κατάφερε να τερματίσει πρώτη με χρόνο 52.76 ξεπερνώντας τον εαυτό της καθώς το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν 52.96!

Ετσι, η Βασιλείου εξασφάλισε την συμμετοχή της για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί η διοργάνωση του 2019.

«Έμεινα συγκεντρωμένη στην κούρσα. Άλλωστε οι υπόλοιπες αθλήτριες είχαν καλύτερους χρόνους από εμένα, οπότε ήταν φυσιολογικό να φύγουν γρηγορότερα. Ήμουν σε καλή κατάσταση και κατάφερα να κάνω τα περάσματα μου, όπως τα είχα προγραμματίσει. Ο στόχος μου ήταν να προκριθώ στον ημιτελικό και τον πέτυχα. Ο στίβος είναι υπέροχος και ευελπιστώ σε μια εξίσου καλή εμφάνιση και στον ημιτελικό», ήταν τα λόγια της μετά τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here