Ευχαρίστησε τον ΑΟ Τρίκαλα για την φιλοξενία ο Γιώργος Βαζάκας

0
13

Ο προπονητής του Ασπροπύργου Γιώργος Βαζάκας έχει περάσει με επιτυχία από τον ΑΟ Τρίκαλα σε τρεις διαφορετικές περιόδους κι έχει αρκετούς φίλους. Μάλιστα σήμερα γνώρισε την πρώτη του ήττα από τα Τρίκαλα αφού με όσες άλλες ομάδες τα είχε αντιμετωπίσει δεν είχε ηττηθεί άλλη φορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα:

“Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα για την φιλοξενία. Έτσι πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες οι μεγάλες, όπως λειτούργησε και η Καβάλα, όπως λειτούργησε και η Βέροια. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι έξω και ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση”.

Όσον αφορά το παιχνίδι σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχαμε ορισμένα προβλήματα και έβαλα και ορισμένους παίκτες να εκτίσουν σε αυτό το παιχνίδι την ποινή τους, τελευταία στιγμή ανέβασε πυρετό και ο Φιλίποβιτς. Είχα πει στους παίκτες μου ότι το παιχνίδι μπορεί να κριθεί σε μία φάση. Παίζαμε απέναντι στον πρωτοπόρο που έχει πολλούς καλούς παίκτες, καλό προπονητή και τον αέρα της πρωτιάς οπότε έπρεπε να υπερβάλλουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που πέτυχε το γκολ. Το πέτυχε ο ΑΟ Τρίκαλα σε μία φάση που αδράνησε η άμυνα μου, έγινε αλυσίδα λαθών. Δίκαια κέρδισε ο ΑΟ Τρίκαλα. Εύχομαι να πετύχει την άνοδο, εξαρτάται μόνο από τα χέρια του. Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση θα παιχτεί.Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων και τον Περικλή για την νίκη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here