Η Άντερλεχτ θ’ αφήσει μάλλον ελεύθερο τον Βράνιες

0
11

Σοβαρές σκέψεις να αφήσουν ελεύθερο τον Όγκνιεν Βράνιες κάνουν στην Άντερλεχτ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», ο βελγικός σύλλογος δεν έχει περιθώρια λόγω της κατάστασης που βρίσκεται, καθώς πρέπει να βρει λύση με πάρα πολλούς παίκτες που έχει στην ιδιοκτησία του αλλά δεν υπολογίζονται. Μάλιστα, όπως λέγεται, μετά από έναν οικονομικό έλεγχο, ο Κάρεν Βαν Εετφελτ (διευθύνων σύμβουλος της ομάδας) αποφάσισε ότι κάθε ευρώ που μπορεί να σωθεί είναι μια μικρή νίκη και έτσι σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ένα σενάριο που έχει πολλές πιθανότητες ειναι η Άντερλεχτ να αφήσει τον Βράνιες να φύγει δωρεάν! Προφανώς αυτό είναι κάτι που θα περιμένουμε να δούμε αν επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα. Ούτως ή άλλως, η ΑΕΚ δεν βιάζεται, ο ίδιος ο Βράνιες από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες και από εκεί και πέρα θα γνωρίζουμε τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν. Με την ΑΕΚ βεβαίως να επιθυμεί (πάντα) την παραμονή του Κομάντο…

Πιο αναλυτικά το «voetbalkrant.com» αναφέρει:

«Η Άντερλεχτ εξακολουθεί να αναζητά μια λύση για τον Όγκνιεν Βράνιες και είναι έτοιμη να πάρει μια εντυπωσιακή απόφαση.

Η ομάδα δεν θέλει να διακινδυνεύσει να δανείσει ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες την επόμενη σεζόν και να πληρώσει έναν άλλο υψηλό μισθό για έναν παίκτη που δεν έχει μέλλον στις Βρυξέλλες. Ο Βόανιος αμυντικός είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που έχουν υπογράψει να λαμβάνουν πολλά χρήματα ετησίως.

Ενα σενάριο που έχει πολλές πιθανότητες είναι η Άντερλεχτ να αφήσει τον Βράνιες να φύγει δωρεάν. Μετά από έναν οικονομικό έλεγχο, ο Κάρεν Βαν Εετφελτ (διευθύνων σύμβουλος της ομάδας) αποφάσισε ότι κάθε ευρώ που μπορεί να σωθεί είναι μια μικρή νίκη».

ΠΗΓΗ: aek365.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here