Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Βελέζ

0
13

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαλε την πρώτη του αποστολή ως τεχνικός της ΑΕΚ για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αυτό κόντρα στη Βελέζ την Πέμπτη. Στην αποστολή βρίσκονται τόσο οι Βράνιες, Αραούχο, όσο και οι Λε Ταλέκ και Στάνκοβιτς.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και είναι οι μοναδικοί που είναι εκτός. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (10.00) για το Σεράγεβο, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βελέζ Μόσταρ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον 1ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here