Η Βασιλική ετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

0
95

Η Βασιλική δέχθηκε μια απρόσμενη ήττα και μάλιστα μέσα στην έδρα της την περασμένη Κυριακή καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Τζούρτζια.

Έτσι η διαφορά που είχε από την τρίτη θέση κι από το Βαλτινό μειώθηκε στους 3, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι παραμένει πάντα στην δεύτερη θέση με 3 βαθμούς διαφορά.

Την Κυριακή θ’αγωνιστεί εκτός έδρας με την Πιαλεία και στόχος της είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Πιαλεία είναι μία ομάδα η οποία είναι χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και δεν είναι δυνατή φέτος όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα η Βασιλική μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει να δώσει αρκετά παιχνίδια μερικά εκ των οποίων χαρακτηρίζονται ως δύσκολα, αλλά σίγουρα αν η απόδοσή της είναι όπως στον πρώτο γύρο τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Σίγουρα οι βαθμοί που χάθηκαν στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι πάντα ένα πρωτάθλημα έχει και τα απρόοπτα όπως επίσης καμία άνοδος δεν έρχεται εύκολα έστω κι αν οι ομάδες φέτος είναι λιγότερες σε σχέση με άλλες σεζόν. Αυτές που συμμετέχουν είναι αρκετά καλές και ήδη έχει φανεί σε αρκετά παιχνίδια.

Η Βασιλική με άλλα λόγια όσο είναι στη θέση αυτή και κερδίζει τα παιχνίδια της δεν θα την ενδιαφέρει το τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here