Η εικόνα των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

0
13

Η φετινή Γ’ Εθνική κατηγορία διεξάγεται σε 8 ομίλους με τους 8 πρωταθλητές στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος να δίνουν αγώνες μπαράζ ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πέρυσι όταν η Γ’ Εθνική ήταν η τρίτη στη σειρά κατηγορία, ενώ από φέτος είναι η τέταρτη στη σειρά.

Έχει ενδιαφέρον να αναφερθούμε στις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις κάθε ομίλου. Βέβαια οι μισές από αυτές θα πάρουν την άνοδο, ενώ οι άλλες απλά θα μείνουν με την χαρά της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος και θα αγωνιστούν και πάλι στην ίδια κατηγορία.

1ος όμιλος: Στην πρώτη θέση είναι οι Πανσερραϊκός με 58 βαθμούς κι ακολουθεί ο Νέστος Χρυσούπολης με 44. Ο όμιλος έχει 13 ομάδες και 26 αγωνιστικές.

2ος όμιλος: Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Αλμωπός με 61 κι ακολουθούν τα Γιαννιτσά με 47. Ο όμιλος έχει 15 ομάδες και 30 αγωνιστικές.

3ος όμιλος: Στον όμιλο των Μετεώρων πρωταθλητής είναι ήδη ο Πιερικός καθώς έχει 56 βαθμούς, ενώ ο Θησέας Αγριάς ακολουθεί με 43.

4ος όμιλος: Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η ΑΕΠ Καραγιαννίων έχει 51 βαθμούς και η Αναγέννηση Άρτας 49.

5ος όμιλος: Στην πρώτη θέση είναι η Καλλιθέα μαζί με την Θύελλα Καμαρίου με 53 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

6ος όμιλος: Πρώτη είναι η Ρόδος με 56 βαθμούς κι ακολουθεί η Μαρκό με 44, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

7ος όμιλος: Πρώτος είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη με 52 βαθμούς κι ακολουθεί η Πελλάνα Καστορείου με 48.

8ος όμιλος: Η Επισκοπή έχει 38 βαθμούς και ο Γιούχτας 31, ενώ παίζονται τα πλέι-οφ καθώς ο όμιλος της Κρήτης είχε μόλις 9 ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here