Η επιστροφή του Κεραυνού Βασιλικής

0
197

Ο Κεραυνός Βασιλικής είναι μια από τις ιστορικές ομάδες του Νομού Τρικάλων και μία από αυτές που όχι μόνο αγωνίστηκαν σε εθνικά πρωταθλήματα, αλλά άφησαν και το στίγμα τους.

Ο Κεραυνός είχε συμμετάσχει στην δεκαετία του 80 γι’ αρκετά χρόνια στο τότε πρωτάθλημα Εθνικής Ερασιτεχνικής και Δ’ Εθνικής κάνοντας πολύ καλές πορείες.

Από εκεί και πέρα για πολλά χρόνια ήταν μια σταθερή δύναμη στην Α’ Ερασιτεχνική, αλλά εδώ και περίπου 10 χρόνια ήταν μεταξύ Β’ Ερασιτεχνικής και Γ’ προσπαθώντας να το αλλάξει όλο αυτό. Σίγουρα σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια ήταν και άνθρωποι οι οποίοι προσπάθησαν να στηρίξουν την ομάδα και το κατάφεραν μέχρι εκεί που έφταναν οι δυνάμεις τους.

Από το καλοκαίρι και με την ανάληψη της διοίκησης από τον Στέφανο Παπαμιχαήλ και μ’ ένα νεανικό σχήμα φαίνεται πως ο Κεραυνός Βασιλικής αρχίζει να αποκτά την παλαιά χαμένη του αίγλη.

Και μπορεί στο κύπελλο να αποκλείστηκε μόλις από τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα η πορεία του μέχρι τώρα είναι κάτι παραπάνω από καλή.

Βέβαια ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι πάντα στρωμένος με ρόδα, υπήρχε στην πορεία και η ήττα από το Βαλτινό, μια ήττα η οποία μάλλον καλό έκανε.

Από εκεί και πέρα ήρθε η εμφατική νίκη απέναντι στον Ασπρόβαλτο με 3-0, ενός από τους διεκδικητές των δύο πρώτων θέσεων, ενώ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής το 7-2 με το Παλαιομονάστηρο τα λέει όλα καθώς ο Κεραυνός δείχνει να συνδυάζει θέαμα και ουσία.

Και κοντά σε όλα αυτά έρχεται και η αφύπνιση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, ο οποίος ύστερα από αρκετά χρόνια δίνει δυναμικό παρόν στα παιχνίδια τόσο εντός έδρας όσο και εκτός.

Η συνέχεια επί της οθόνης, με τις βάσεις για την επιστροφή του Κεραυνού Βασιλικής στις επιτυχίες να έχουν μπει για τα καλά και όσο ο καιρός θα περνάει  σημασία έχει να γίνονται όλο και πιο στέρεες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here