Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΕΠΣ Καβάλας επιστρέφει το παράβολο συμμετοχής στις ομάδες

Η ΕΠΣ Καβάλας επιστρέφει το παράβολο συμμετοχής στις ομάδες

0
21

Πρωτοποριακή αλλά απόλυτα σωστή ομολογουμένως η κίνηση της ΕΠΣ Καβάλας να επιστρέψει το παράβολο συμμετοχής στις ομάδες, που είδαν να διακόπτεται η δραστηριότητα τους λόγω του covid-19.

Η αβεβαιότητα άλλωστε για την επανεκκίνηση (τόσο για το πότε όσο και για το πως) έχει επιφέρει αγωνία στους συλλόγους, που ξεκίνησαν φέτος κάνοντας οικονομικό «άνοιγμα» έχοντας ταυτόχρονα μείωση στα έσοδα τους κατά 60%.

Η ανακοίνωση :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με απόφαση του κατά τη συνεδρίαση της 5/11/2020 και έχοντας πλήρη συναίσθηση της εικόνας που διαμορφώνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία από την επέλαση του δεύτερου κύματος του Κορωνοϊού, θα προβεί στην επιστροφή του παραβόλου (ήδη μειωμένου σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές) της συμμετοχής των ομάδων σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2020-2021.

Παράλληλα, όσες ομάδες υποδομής και ακαδημίες εξέδωσαν προσωρινά δελτία για τους ποδοσφαιριστές τους, θα λάβουν την επιστροφή του παραβόλου αυτών των δελτίων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την αναστολή αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια και τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε όλοι, ώστε να αποφευχθεί μία εκτράχυνση της κατάστασης των συνεπειών της COVID-19, η ΕΠΣ Καβάλας στέκεται στο πλευρό των παραγόντων και των ομάδων, δίνοντας τους μία μικρή οικονομική ανάσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη σεζόν που διανύουμε.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here