Η Θεόπετρα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής

0
27

Η Θεόπετρα πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας του Ασπρόβαλτου που βρίσκονταν στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Έτσι συνέχισε να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πίσω της την Βασιλική με δύο βαθμούς απόσταση και έξι από τον τρίτο Ασπρόβαλτο.

Η Θεόπετρα έχει βγάλει ένα σχετικά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα για τον πρώτο γύρο κι αυτό της δίνει ένα προβάδισμα όσον αφορά την παραμονή της εκεί.

Μέχρι τώρα στις 13 αγωνιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί η ομάδα του Χρήστου Ιακωβάκη έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας την δεύτερη Βασιλική με την οποία έφερε ισοπαλία 1-1, έχει παίξει επίσης εκτός έδρας με τον τρίτο Ασπρόβαλτο τον οποίο κέρδισε με 3-0, έχει κερδίσει εντός έδρας 3-2 το 4ο Βαλτινό, ενώ πέρασε κι από την έδρα του 5ου Ροπωτού με 2-1.

Ενώ η μοναδική της ήττα είναι από την Τζούρτζια με 2-1 η οποία βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Αυτή την αγωνιστική η Θεόπετρα δεν θα αγωνιστεί αφού το Δενδροχώρι δεν κατέβηκε ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα, άρα θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η Θεόπετρα κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την ήττα που γνώρισε από την Τζούρτζια παρά το ότι είχε προηγηθεί στο σκορ κι από τότε και ύστερα έχει μόνο νικηφόρα αποτελέσματα κι έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αμέσως μετά τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων η Θεόπετρα θα υποδεχθεί στην έδρα της το Παλαιομονάστηρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here