Η Θεόπετρα αποχωρεί από το πρωτάθλημα

0
63

Δυστυχώς η ομάδα της Θεόπετρας δεν τα κατάφερε να δημιουργήσει νέο ισχυρό Δ.Σ. με συνέπεια να αποχωρήσει τελικά από το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής στο οποίο είχε δικαίωμα να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που μας στάλθηκε:

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΒΡΑΧΟΣ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ δηλώνει την παραίτησή του καθώς και την απόσυρση της ομάδας από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

Έπειτα από δύο προσπάθειες σύγκλησης συμβουλίου, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση σε οικονομικά και λειτουργικά ζητήματα καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον ατόμων να συμβάλλουν στην προσπάθεια της ομάδας. Ως Δ.Σ. οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες τους υπόλοιπους παράγοντες για την βοήθειά τους στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας.

Δυσάρεστη εξέλιξη

Δυστυχώς η ομάδα της Θεόπετρας μετά τα παραπάνω δεν μπόρεσε να ζήσει την κορυφαία στιγμή της ιστορίας της που δεν ήταν άλλη από το να συμμετάσχει στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Κρίμα γιατί υπάρχουν αρκετά καλές εγκαταστάσεις στην κοινότητας της Θεόπετρας, ενώ όλα αυτά τα χρόνια η πορεία της και καλή ήταν και ενδιαφέρον προκαλούσε.

Σημεία των καιρών θα έλεγε κανείς καθώς ήταν που ήταν δύσκολα τα πράγματα με τον κορωνοϊό έγιναν ακόμη δυσκολότερα με συνέπεια να επηρεαστούν και τα αθλητικά σωματεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here